Disponibil 24H
0740 024 359
Un ultim omagiu
Trimite o coroană

Plănuirea în avans a înmormântării

De cele mai multe ori, lucrurile importante le plănuim dinainte; ne plănuim nunta, plănuim educația copiiilor noștri, ne plănuim vacanțele și alte evenimente previzibile. Tocmai de aceea nu ar trebui să omitem și plănuirea evenimentelor mai puțin previzibile.

Este foarte importantă planificarea din timp a înmormântării, atât pentru noi, cât și pentru cei dragi nouă, care rămân să ne conducă pe ultimul drum. Cu cât este mai profundă înțelegerea beneficiilor plănuirii în avans a înmormântării, cu atât efectuarea acestui pas este mai ușor de împlinit.

Liniște sufletească

Mulți dintre cei care au trecut prin stresul organizării unei înmormântări în doar câteva ore de la pierderea cuiva drag, ulterior au ales să își planifice din timp propria înmormântare, pentru a le oferi alinare celor dragi, nemaifiind nevoie să îi supună pe aceștia la povara luării deciziilor în momente grele, de durere și încercare.

Alegeri personale

Atât tradiția, cât și legea, îndrumă spre organizarea înmormântărilor după voința și placul defunctului. Cu atât mai mult, considerăm că cel mai potrivit ar fi ca deciziile privind organizarea înmormântării să fie luate personal. Optând pentru serviciul de planificare în avans, veți avea timp suficient pentru a lua decizii practice, care să reflecte stilul și standardele dumneavoastră. Odată stabilită organizarea înmormântării, compania noastră vă asigură de îndeplinirea tuturor detaliilor conform cerințelor dumneavoastră.

Costuri reduse

De cele mai multe ori, datorită numeroaselor costuri, la finalul înmormântării familia rămâne cu diverse datorii de achitat către cei care au contribuit la organizarea înmormântării persoanei lor dragi. Astfel, optând pentru serviciul de plănuire în avans, veți beneficia de costuri reduse atât pentru gama de produse, cât și pentru gama de servicii.

Pentru a vă prezenta mai multe detalii și pentru a afla cum funcționează programul de plănuire în avans vă așteptăm la unul din magazinele noastre.